29/8/2013

Hallå! skoldagen gick bra. Hade en vanlig lektion sen ett svenska test, sedan fick vi sluta. Efter skolan for jag in på stan och köpte min en jeans väst och ett par leggings. Kvällen kommer nog bli lika tråkig som dom andra kvällarna brukar vara.. haha... Ha det bra folket.
 
//cecilia
 
 
 

Dream.

Tja bloggen! Dagen flyter på, känner att jag blir mer och mer bekväm här i umeå så det är ju ett pluts på det.
Idag hade jag en väldigt lång skoldag gemfört med dom andra dagarna. Hade även våran första idrott idag, vilket var super kul!
Efter det så träffade jag min fina syster. Hon bjöd mig på middag sedan for vi och fikade på stationen. Hur mysigt som helst! Nu ser jag idol och sedan blir det att somna till  Jonas Gardells bok ♥
 
 
//cecilia 
 

Sluta aldrig kämpa för det du brinner för.

Hallå efter typ flera veckor. Dagarna har gått jätte fort och det har hänt otroligt mycket. Sitter nu i mitt rum på elevhemmet i umeå. Vi hann inte hitta en lägenhet innan vi började men nu kommer vi förmodligen att flytta in i en lägnehet i slutet av september, tack och lov! Min nya klass är hur snälla som helst men det är verkligen en stor omställning. Saknar min gamla klass.. Första skoldagen fick vi lära känna varann och våra lärare och andra dagen så körde vi en massa övningar och spel. 
 
Idag har vi haft en vanlig skoldag med en massa ämnen. Det går då bra än så länge!:)
Orkar tyvärr inte skriva nåt mer men jag ska bli bättre på att skriva nu!:) 
 
 
 
//cecilia