Vinter tiden är kommen.

Söndagen är kommen och jag kommer verkligen ta veckan och dagarna som de kommer. Än så länge har jag lovet varit någorlunda bra. Snön har täckt vägarna och inne sitter jag med myskläder och en ny indisk kopp med varm choklad. 
Tyvärr har jag inga nya bilder. 

//Cecilia 

Om kärleken är så pass stark kan inget komma emellan.

Ja! Då har lovet börjat! Dagen har varit väldigt skön än så länge. Fick frukost i sängen av min kära moder sedan stor fika av gulliga mormor, smörgåstårta!❤️ Sedan har jag inhandlat en ny jacka från utrustad. Ikväll så kommer jag för det mesta ta det lugnt och mysa! Skulle fara ut en sväng senare men nu ska ja lägga mig ner i soffan och se ensam mamma söker! 


//Cecilia 

Även din egna skugga lämnar dig i mörkret!

Dagen är kommen som vi många har längtat till. Idag börjar höstlovet... Iaf efter skolan. Kommer nog bli rätt jobbigt att säga hej då till min underbara klass som jag inte kommer få träffa på en hel vecka. Kan säga lite vad som hände igår. Jag gjorde ett Nk prov som gick sådär inte mitt bästa prov. Sedan på kvällen så köpte jag och Lydia glass som vi åt till en film, mys! Aja! Ha det bra nu under lovet alla fina människor!:)


//Cecilia