07:33

Sitter på skolan nu klockan halv 8 och väntar på min käre vän. Vi ska göra några läxor som vi inte orkar göra sedan på våran lediga tid, så vi kämpade oss att fara nu på morgon innan vi börjar lektionen. Igår kväll så for jag ungefär direkt efter skolan och tränade väldigt länge. Jag körde lite gym, sedan inddorwalking pass 40 och lite gym efter det! Jag kan glatt säga att träningsvärken känner jag av! Jag pratade även med Madeleine som jag inte har pratat med på ett tag, eller iaf under helgen. Vi ska träffas i veckan så det ser jag fram emot. Jag har ett historia prov nu på torsdag så jag känner att jag kommer sitta i lägenheten isolerat typ.. menmen sådant får man ta.
Som ni vet så kan jag inte lägga ut några bilder eftersom alla bilder jag har i dator är gamla. 
 
//C
 

10:55

Vad ska man säga? har inte hänt så mycket sens jag skrev sist. Jag har lämnar min iPhone 5 på lagning så har en Galaxy Note 11 nu så jag kan säga att jag verkligen saknar min iphone... Mobilen funkar bra och större än min hand men saknar min iphone. Annars har det varit som vanligt. Jag for hem till storuman i torsdags för vi fick ledigt fredan, så helgen har beståt av filmkväll med Lydia och Simone, varit med Th, Nelly och Felicia, varit hos min gulliga mormor och bara varit hemma och tagit det lugnt. Det behövdes kan jag säga. Jag ska bara meddela att ni som försöker nå mig på imessage så funkar inte det!
 
//C

15:08

Åhhh snälla förskylning och all värk i kroppen kan ni inte bara ta och försvinna. Jag for hem från de två sista lektionerna idag eftersom jag fick så ont i magen. Så nu ligger både jag och Lydia hemma med huvudvärk, magont, snuva osv... Hela denna vecka har varit slö, har inte orkat göra något. Fick färdigt idrotts läxan men det är nog de ändå! Ska vila lite nu och förhoppningsvis så blir det bättre. 

/C